HABERLER

İLİM, KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI 2020 PLANLAMA TOPLANTISI YAPTI.

Dokuz yıldır faaliyet gösteren ve Anadolu Gençlik Derneğine hizmet veren İlim, Kültür ve Eğitim Vakfımız yönetimi 2020 yılı planlama toplantısını Esenler Hacı Bayram Hacıevliyagil Anadolu Gençlik Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdumuz toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Toplantıda Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yöneticileri, 2020 yılında yapılacak çalışmaları müzakere ettiler.

Toplantıda hazırlanmış olan gündem maddeleri bir bir müzakere edilerek kararlar alındı.

  

İLİM, KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI 2020 PLANLAMA TOPLANTISI YAPTI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı

   

MÜZAKERE EDİLEN KONULAR VE ALINAN KARARLAR ÜMİT VERİCİ

 Planlama toplantısında Vakfın borçları, Üsküdar’da yapımı devam eden yurt inşaatı, Üsküdar’da yapılan yurdun hizmet alanları ve işlevi, Vakıf Mütevelli Heyeti’nin güncellenmesi ve güçlenmesi, Esenler Yurdu’nun ilave katının projesinin hazırlanması, Bahçelievler Yurdu’nun yeni projesi, İstanbul dışındaki projeler ele alındı ve müzakere edildi.

Müzakeresi yapılan konuların başında yer alan Üsküdar Yurdu’nun bir an önce bitirilmesi için hamle yapılması ve daha çok tanıtım yapılarak ve ziyaretler gerçekleştirilerek destek aranması planlandı.

Ayrıca Vakıf borçlarının ödenmesi için finans ziyareti listesi hazırlanıp, ziyaretler yoğunlaştırılması kararlaştırıldı.

Bahçelievler Yurdu’nun yatılı üniversiteye hazırlık yurdu olması için araştırma yapılıp, raporun yönetim kuruluna getirilmesi için ilgili yöneticilere de görevler verildi.

Mart ayında İKEV Mütevelli Heyeti’nin toplanması ve çalışmalarla ilgili bilgilerin anlatılması, önümüzdeki zamanlarda yapılacak çalışmaların müzakere edilip destek istenmesi de alınan kararlar arasında.

Ramazan ayında iftarlı bir Mütevelli Heyeti Toplantısı daha düzenlenip kongre hazırlığı yapılması da karara bağlandı.

Ramazan Bayramı’ndan sonraki hafta kongre yapılması ve güçlendirilmiş mütevelli heyeti ile yönetim kurulu oluşturularak yeni bir başarılı çalışma dönemi başlatılması için de irade ortaya kondu.

İstanbul dışındaki projeler için destek çalışmaları da artırılacak.

 

 TOPLANTIYA YÖNETİCİLER VE İDARECİLER KATILDI

 Toplantıya Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sevim, Başkan Yardımcıları Yılmaz Bayat, Bülent Kaya, A.Ziya Balcı, Genel Sekreter M. Hasan Öz, Üyeler Mustafa Kocabaş, Abdullah Yazıcı katıldılar.

Onur Kurulu Üyesi Hacı Bayram Hacıevliyagil de toplantıya katılarak desteklerini ortaya koydu.

Vakıf idari kadrosundan Yurtlar Müdürü Cihat Uslucan, Eğitim Müdürü İdris Cevahir, Akademik Çalışmalar Müdürü Abdullah Demir, Muhasebe Müdürü Nizamettin Özcan, Üsküdar İlahiyat Öğrenci Yurdu ve İslami Araştırma Merkezi Koordinatörü Hidayet Ayan da toplantıda hazır bulundu ve birimleri ile ilgili raporlar sunarak tekliflerini dile getirdiler.

 

 

İLİM, KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI 2020 PLANLAMA TOPLANTISI YAPTI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı

 

 

 

İLİM, KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI 2020 PLANLAMA TOPLANTISI YAPTI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı