HABERLER

İKEV EĞİTİME DESTEK PRGORAMLARI BAŞLADI...

İKEV Yurtlarında barınan öğrencilerimize yönelik olarak 2019-20 Eğitim Dönemi Akademik ve Değerler gelişimi destek programları başladı.

İstanbul’da yaşamanın ve okumanın hem zahmetini hem de faydasını tecrübe edecek yeni öğrencilerimize İstanbul’u tanıtmanın ve İstanbul’u gezdirmenin telaşı içerisindeyiz.

Beş yıldır belirlenen müfredat doğrultusunda devam eden eğitime destek faaliyetleri bu yıl için yeni bir ivme ve heyecan oluşturdu. Alanında uzman kişilerin verdiği birbirinden farklı onlarca konferans ve özel atölye çalışmalarını içeren Eğitime Destek Programında öğrencilerimizin yetenek kazanmalarını önceliyoruz. İngilizce, Arapça, Teknik Yazılım Programları, Edebiyat, Sanat ve İslami İlimlere dair onlarca çalışmanın başladığı müjdesini vermek isteriz.

Türkiye çapında deneyime ve tanınırlığa sahip kişilerin vereceği Tecrübe Konferansları, sosyal etkinlikler ve özel halka(şuur) dersleri öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sunma imkânı sağlayacak.

Öğrencilerimizin kitapla buluşması bizler için ayrı bir önem taşıyor. Bu bağlamda aynı anda birçok kitap okuma grupları ve kitap okuma programları başlatıldı.

Öğrencilerimizi ilgi alanlarına göre ilgili MİLKO kuruluşları ile buluşturmanın imkânını zorluyoruz. Bu bağlamda başta TEKDER VE HUDER olmak üzere akademik eğitimlere destek veren kuruluşlarla birlikte geleceğin nesillerini yetiştirmenin derdi içerisindeyiz.

Unutmayınız Yurtlar Sadece Barınma Yeri Değil, aynı zamanda bir Eğitim Merkezidir...