HABERLER

Milli Görüşçü Kuruluşlar MİLKO KOORDİNASYON Toplantısı Ankara’da yapıldı

 

 Milli Görüşçü Kuruluşlar MİLKO aylık Koordinasyon Toplantısı Ankara’da Cansuyu Derneği Genel Merkezinde yapıldı.

Milli Görüş Hareketi Lideri Oğuzhan Asiltürk başkanlığında yapılan toplantıda kuruluş temsilcileri aylık raporlarını sundular ve bunlar üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

MİLKO Genel Sekreteri İlyas Tongüç Bey’in koordine ettiği toplantıda Milli Görüş Hareketi kurucu lideri Merhum Profesör Doktor Necmettin Erbakan Hocamızın talimatı ile kurulan dernek, vakıf, hayır kurumu, mesleki kuruluşların başkanları ve temsilcileri hazır bulundu.

Vakfımız adına toplantıya katılan Genel Sekreterimiz Mustafa Hasan Öz Bey, yapılan faaliyetler, hizmetler ve yatırımlarla ilgili heyete raporunu sundu.

Toplantıda ülke çapında MİLKO ortak çalışması olan Şuur Dersleri Projesi ile ilgili de değerlendirmeler yapıldı.

Oğuzhan Asiltürk Bey bu konuda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“ Ülkemizde İslam inancı ve inancımızı yaşama oranı oldukça düşmüştür.

Araştırma raporları inandığını söyleyen insanların birçok konuda bilgi ve şuur fukarası olduğunu ortaya koyuyor.

Müslümanca düşünme, Müslümanca yaşama, bu yolda dava adamı olma konusunda çok iyi çalışmalar yapılmalıdır. Bu amaçla başlattığımız Şuur Dersleri Projesi, Hak, Adalet ve Kardeşlik Konferansları büyük önem arz etmektedir.

Kısa zamanda ülke çapında oluşturulan binlerce Şuur Dersleri eğitim halkaları milletimiz için yeni bir uyanış ve bilinçlenme hamlesi olmaktadır.

Bu konuda tüm kurumlarımızın büyük gayret göstermesi gerekmektedir.

Bu güne kadar yapılan çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum.

Bundan sonra da tüm ülkemize yaygınlaşması konusunda sizlerden azami gayret bekliyorum.

Hem kuruluş alanlarınızdaki faaliyetlerinizde hem de Şuur Dersleri konusundaki faaliyetlerinizde muvaffakiyetler diliyorum “

Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü Kurumu ile ilgili verdiği bilgilerde şu faaliyetlerden bahsetti:

“ Bu yıl hayırsever kardeşlerimizin katkıları ile 20.500 kurban kestik ve ihtiyaç sahiplerine dağıttık.

5000 yetimimiz var ve onlara sürekli destek veriyoruz.

Geri kalmış ülkelerde yıllardır devam efen su kuyusu açma faaliyetlerimiz aralıksız devam ediyor.

Suriye’de mağdur olan kardeşlerimize sürekli yardım gönderiyoruz.

Ülkemizde de çok mağdur vatandaşlarımıza yardımcı olmaya gayret ediyoruz.

Faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Destek veren hayırsever vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Aziz Milletimizden bu gibi desteklerini daima bekliyoruz.

Esder Genel Başkanı Mahmut Çelikus’ da yaptığı açıklamada birçok projeye imza attıklarını ve esnafımızın ve ilgili kurumlarımızın haklarını koruma, onlara destek sağlama, bilinçlendirme ve ülkeye hizmet konusunda harekete geçirmeye gayret etiklerini ifade etti.

Toplantıda bulunan AGD Genel Başkanı Salih Turhan ve diğer MİLKO Genel Başkanları ve temsilcileri de çeşitli değerlendirmede bulundular.

Yapılan istişare sonucu 2 Kasım 2019 Cumartesi günü Ankara’da tüm MİLKO Şube Başkanları ile toplantı yapılması kararlaştırıldı.

Milli Görüşçü Kuruluşlar MİLKO KOORDİNASYON Toplantısı Ankara’da yapıldı - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıMilli Görüşçü Kuruluşlar MİLKO KOORDİNASYON Toplantısı Ankara’da yapıldı - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıMilli Görüşçü Kuruluşlar MİLKO KOORDİNASYON Toplantısı Ankara’da yapıldı - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıMilli Görüşçü Kuruluşlar MİLKO KOORDİNASYON Toplantısı Ankara’da yapıldı - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı