HABERLER

Millî Görüş Hareketinde elli yıldır hizmet veren Mütevelli Heyeti Üyemiz Eczacı Mustafa Aydıner Ağabeyimiz Hakk’a yürüdü.

Saadet Partisi İstanbul İl Disiplin Kurulu Başkanı da olan Aydıner Beyefendi uzun süredir kalp rahatsızlığından tedavi görüyordu.

Mustafa Aydıner büyüğümüz Vakfımızın kuruluşundan bu yana maddi ve manevi hizmetleri ile çalışmalara büyük destek verdi.

Mesleği konusunda da başarılı hizmetler veren Ecz. Mustafa Aydıner, 1964 yılında İstanbul Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. Aileden gelen bitkisel ilaç bilgilerini eczacılık fakültesindeki öğrencilik yıllarında Prof. Sarım Çelebioğlu, Prof. Mehpare Heilborn ve bilhassa Prof. Dr. Turan Baytop gibi değerli hocalarının sayesinde bilimsel bir kalıba oturtmuş oldu. Mezun olduktan hemen sonra aktif eczacılık alanında faaliyet göstermeye başlamış ve bitkisel ilaç bilgilerini eczanesinin laboratuvar ortamında steril bir şekilde hazırlamıştır. Bu çalışmalar sonucunda elde ettiği kendisine ait bitkisel destek karışımları ile mesul müdür ve sahibi olduğu AYDINER Eczanesinde ve eşinin STAD Eczanesinde müşterilerine hizmet vermekte idi. Birçok ulusal, yerel radyo ve televizyon kanalında, gazete ve dergilerde şifalı bitkiler ile tedavi konusunda bilgilerine başvurulmuş, zaman zaman da programları çeşitli basın yayın organlarında devam etmiştir.

 2007 yılında bitkilerle tedavi konusundaki eğitim çalışmalarına Malezya’da Hemeopaty Fakültesinde devam etmiş, aynı üniversiteden Phytoterapi ve bitkisel ilaçlar üzerine fahri Doktora ünvanı almıştır. Vücut üzerindeki enerji yöntemleri konusunda da Quantum- Touch üzerinde sertifikası bulunan Aydıner, aynı zamanda eczacılık ve akademisyen çalışmaları yapan Aydıner Vakfının da mütevelli heyeti başkanlığını yürütmekte idi.

Ecz. Mustafa Aydıner tüm bu bilgi ve tecrübelerini Şifalı Bitkiler Ansiklopedisi adındaki kendisine ait kitabında toplamıştır.

Millî Görüş Camiasının öncülerinden olan Mustafa Aydıner sevenleri tarafından Fatih Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Cenaze ‘ye Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Meclis Eski Başkanı İsmail Kahraman, İKEV Genel Başkanı Dr. Abdullah Sevim ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, Milletvekilleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, kanaat önderleri ve çok sayıda sevenleri katıldılar.

Taziyeleri Oğlu Arafat Salih Aydıner, Kardeşi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve yakınları kabul etti.

Ağabeyimize rahmet diliyor tüm Camiamıza sabırlar niyaz ediyoruz.

Millî Görüş Hareketinde elli yıldır hizmet veren Mütevelli Heyeti Üyemiz Eczacı Mustafa Aydıner Ağabeyimiz Hakk’a yürüdü.  - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıMillî Görüş Hareketinde elli yıldır hizmet veren Mütevelli Heyeti Üyemiz Eczacı Mustafa Aydıner Ağabeyimiz Hakk’a yürüdü.  - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıMillî Görüş Hareketinde elli yıldır hizmet veren Mütevelli Heyeti Üyemiz Eczacı Mustafa Aydıner Ağabeyimiz Hakk’a yürüdü.  - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıMillî Görüş Hareketinde elli yıldır hizmet veren Mütevelli Heyeti Üyemiz Eczacı Mustafa Aydıner Ağabeyimiz Hakk’a yürüdü.  - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıMillî Görüş Hareketinde elli yıldır hizmet veren Mütevelli Heyeti Üyemiz Eczacı Mustafa Aydıner Ağabeyimiz Hakk’a yürüdü.  - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıMillî Görüş Hareketinde elli yıldır hizmet veren Mütevelli Heyeti Üyemiz Eczacı Mustafa Aydıner Ağabeyimiz Hakk’a yürüdü.  - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıMillî Görüş Hareketinde elli yıldır hizmet veren Mütevelli Heyeti Üyemiz Eczacı Mustafa Aydıner Ağabeyimiz Hakk’a yürüdü.  - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıMillî Görüş Hareketinde elli yıldır hizmet veren Mütevelli Heyeti Üyemiz Eczacı Mustafa Aydıner Ağabeyimiz Hakk’a yürüdü.  - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıMillî Görüş Hareketinde elli yıldır hizmet veren Mütevelli Heyeti Üyemiz Eczacı Mustafa Aydıner Ağabeyimiz Hakk’a yürüdü.  - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı