HABERLER

Hasan Çelebi Hakka yürüdü.
Saadet Partisi Genel Merkezi Teşkilat Uzmanı Hüseyin Çelebi 'nin Babası Ordu İl Disiplin Kurulu Üyesi ve Ünye İlçe Başkan Yardımcısı, Hasan Çelebi Hakka yürüdü.
1950 'de Ünye 'de doğan Hasan Çelebi Öğretmenlikten emekli.
Genç yaşından itibaren Milli Görüş teşkilatlarında aralıksız görev yapan Çelebi çok fedakâr,  cesur,  çalışkan,  diğergam, yardımsever, görev adamı, tavizsiz dava adamı kişiliği ile tanınan bir şahsiyetti.
 
Üç ay önce yine kadın kollarında fedakarca çalışan eşi Sebile Çelebi 'yi HAKKA ugurlayan Hasan Çelebi, eşi gibi kanser hastası idi.
 
Samsun Tıp Fakültesi Hastanesinde lenfoma hastalığından  tedavi olurken vefat eden Hasan  Çelebi Ünye 'de toprağa verildi.
 
Sevenleri ve takdir edenleri çok olan Çelebi için yapılan cenaze merasimine yoğun katılım yaşanırken aileyi ülke içinden ve dışından taziye için arayanların yoğunluğu da çoktu.
 
Hasan Çelebi 20. Dönem Ordu Milletvekili Mustafa Hasan Öz 'ün de amcazadesi idi.
 
Çelebi Milli Görüşçü Öğretmen kuruluşlarında,  MTTB, Akıncılar,  Milli Gençlik Vakfı,  Anadolu Gençlik Derneği,  Refah, Fazilet, Saadet Partilerinde de aktif görevler yaptı. 
Çok iyi bir Milli Gazete okuyucusu olan Çelebi Öğretmen olduğu dönemde bile okuluna tek gazetesini sokabilen ve daima saygı gören bir şahsiyet idi.
 
Cenaze namazı Ünye Büyük Camide kılınan Çelebi 'nin naaşı Çatalpınar Mahallesinde aile kabristanlığına defnedildi.
 
Hasan Çelebi Hakka yürüdü. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıHasan Çelebi Hakka yürüdü. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıHasan Çelebi Hakka yürüdü. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı