HABERLER

İRADE EĞİTİMİ KAMPI
İrade insanda yaratılıştan var olan ve insana seçme özelliği veren bir yetenek olduğu için bir yeteneğin bizzat kendisinin oluşturulması mümkün değildir. Zira yetenekleri vermek yaratıcının elindedir. Ancak yaratılıştan insana verilen bu yeteneğin kullanım süreçlerinin eğitilmesi ve zamanla bu süreç eğitimlerinin insanda meleke haline dönüşmesi mümkündür. İşte irade eğitimi tamda bu süreçlere müdahale etme eğitimidir. 

Bu hakikat neticesinde İLİM KÜLTÜR VE EĞİTİM –İKEV- olarak her yıl eğitim dönemi başlamadan önce öğrencilerimizle bir aylık İrade Eğitimi çalışmaları yapmaktayız.  Öğrencilerimizin alacakları eğitimlerde istekli ve arzulu olmalarını sağlamak, yapılan çalışmalarda verimliliği artırmak ve en önemlisi de onları öğrenci olmaktan çıkarıp talebe haline getirmek en öncelikli hedeflerimiz. Bu eğitim sürecinin en önemli basamağını ise 2 günlük Kamp Programı oluşturmaktadır. 

Kız ve Erkek öğrencilere ayrı ayrı düzenlenen kamp programında,  Vakıf Yöneticilerimizden İdris Cevahir Bey “ İKEV vizyonu ve Eğitim Hedefleri”  adlı bir konuşma yaptı. Yine M. HASAN ÖZ Bey “ İnsan Denen Muhteşem” isimli motivasyon semineri verdi. Psiko Hekim Abdülaziz Yılmaz Bey ise  “Kendini Modifiye Et” adlı sunumunu gerçekleştirdi.

Spordan eğlenceye, gezide pikniğe birçok etkinliği içerisinde barındıran kamp programlarımızda İKEV olarak öğrencilerin yeni bir yıla başlamalarında ki heyecanlarına ortak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

İRADE EĞİTİMİ KAMPI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİRADE EĞİTİMİ KAMPI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİRADE EĞİTİMİ KAMPI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİRADE EĞİTİMİ KAMPI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİRADE EĞİTİMİ KAMPI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı