HABERLER

İLİM KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI TANIŞMA TOPLANTISI

Kendisine iyiyi ve güzeli hedef edinmiş, Müslümanca yaşayabilme idealini nesillere aktarmayı dert edinmiş, Milli Görüş çizgisini muhafaza noktasında her daim dikkat kesilmiş bir Milko kuruluşu olan İLİM KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI, yurtlarında kalan öğrencilere yeniden merhaba dedi.

Altı yıldır vermiş olduğu yurt hizmetleri ile markalaşmayı başaran İKEV; yurtların sadece barınma yeri olmadığı ilkesinden hareketle öğrencilerimizin milli ve manevi değerlere sahip ve geleceğin lider kadrosu olmaları noktasında azami gayret gösteriyor.

Her yıl alanında uzman kişi ve eğitmenlerce verilen seminerlere bir başlangıç olması adına öğrencilerin bu hayırlı çalışmaları yürütenleri tanıma imkanını önemseyen İKEV yönetimi, nesiller arasında bir köprü vazifesi görmenin mutluluğunu yaşıyor.

Her yıl gelenekselleştirdiğimiz yeni gelen öğrencilerimiz ile yapılan tanışma toplantımız, bu yıl hizmete açılan Esenler Konferans Salonumuzda gerçekleştirildi. Yeni kayıt olan öğrencilerimizin katıldığı ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdullah Sevim Beyin “Müslümanca Var Olmak “ sunumu ile icra ettiğimiz Tanışma Toplantısında, Vakıf Genel Müdürü Yılmaz Bayat Bey, Vakfın tanıtımı ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Esenler Yurt İdaresi tarafından öğrencilerimize yapılan ikramın akabinde programımız nihayete erdi.

 

 

İLİM KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI TANIŞMA TOPLANTISI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİLİM KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI TANIŞMA TOPLANTISI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİLİM KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI TANIŞMA TOPLANTISI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİLİM KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI TANIŞMA TOPLANTISI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİLİM KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI TANIŞMA TOPLANTISI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİLİM KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI TANIŞMA TOPLANTISI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİLİM KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI TANIŞMA TOPLANTISI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİLİM KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI TANIŞMA TOPLANTISI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİLİM KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI TANIŞMA TOPLANTISI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı