HABERLER

İKEV Yürütme Kurulu ve Yurt Müdürleri Motivasyon Kampı

12-13-14 Ekim tarihlerinde İKEV Yürütme Kurulu ve Yurt Müdürleri Motivasyon Kampı icra edildi.

Bolu Narven Termal Kasaba’da gerçekleşen programa İlim Kültür ve Eğitim Vakfı Yürütme Kurulu üyeleri, Yurt İdarecileri ve aileleri katıldı.

Program boyunca “Bizim için İKEV - Tecrübeler, Hatıralar”, “Ne yaptık? – Ne yapmalıyız?”,  “Yılmaz BAYAT ve Yöneticilik Tecrübeleri” isimli üç farklı oturum gerçekleştirildi. Çok verimli geçen oturumlar sonrası İKEV Ailesi vurgusu ön plana çıkarken, yeni dönem yapılacak çalışmalar için büyük bir heyecan oluştu.

Programın başlangıcında Muharrem ayı ve Kerbela Olayı ile ilgili Vakıf Eğitim Müdürümüz İdris CEVAHİR Bey tarafından kısa bir konuşma yapıldı. Açış konuşması İKEV Genel Müdürü Yılmaz BAYAT Bey tarafından gerçekleştirildi.

Üç gün süren programda; Yurt İdarecilerimizin öz verili katılımları, bugüne kadar yapılan çalışmaların neticeleri ve gelecek tasavvuru, katılımcıların her biri için büyük bir ailenin üyesi olma mutluluğunu perçinledi. 

İKEV Yürütme Kurulu ve Yurt Müdürleri Motivasyon Kampı - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV Yürütme Kurulu ve Yurt Müdürleri Motivasyon Kampı - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV Yürütme Kurulu ve Yurt Müdürleri Motivasyon Kampı - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV Yürütme Kurulu ve Yurt Müdürleri Motivasyon Kampı - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV Yürütme Kurulu ve Yurt Müdürleri Motivasyon Kampı - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV Yürütme Kurulu ve Yurt Müdürleri Motivasyon Kampı - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV Yürütme Kurulu ve Yurt Müdürleri Motivasyon Kampı - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı