HABERLER

İKEV BÜYÜK HEDEFLERE KOŞUYOR.
İKEV Mütevelli Heyetimiz toplantısı 13 Eylül 2015 tarihinde Vakıf merkezimizde yapıldı. Toplantı sonucunda Mütevelli Heyetimizin, yeni atılımlarda ve hizmetlerde daha aktif olması hususunda fikir birliğine varıldı.
 İKEV BÜYÜK HEDEFLERE KOŞUYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı


İKEV BÜYÜK HEDEFLERE KOŞUYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı

 
İlim Kültür ve Eğitim Vakfı 2015 Yılı Güz dönemi Mütevelli Heyeti toplantısı Bahçelievler Vakıf Merkezimizde gerçekleştirilen kahvaltı sonrası başladı.

Kur’anı Kerim okunarak başlayan toplantıyı Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hasan Öz yönetti. Genel Müdür Yılmaz Bayat; Vakfın bu gün ki durumu, mevcut yatırımlar, eğitim hizmetleri ve gelecekteki yatırımlar ile ilgili bilgiler vererek, Mütevelli Heyetinin çalışmalara daha aktif katılması talebinde bulundu.

       İKEV BÜYÜK HEDEFLERE KOŞUYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV BÜYÜK HEDEFLERE KOŞUYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı
Genel Başkanımız Abdullah Sevim ise, konuşmasında ülkemiz ve dünya üzerindeki siyasal ve ekonomik kaostan söz ederek, söz konusu kaosun Müslüman gençliğimiz üzerindeki yıkıcı etkisinin yurtlarımızda yaşanmaması temennisinde bulunarak, İKEV’e ve gençlik hizmetine yapılan yatırımların önemi üzerinde durdu. Bu güne kadar desteğini esirgemeyen yardımseverlere teşekkür ederek, daha fazla çalışma talebinde bulundu.

 İKEV BÜYÜK HEDEFLERE KOŞUYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı


Müzakere bölümünde söz alan Abdülvahap Ekinci, Abdullah Cihangir, Bülent Kaya, Ahmet Ziya Balcı, Ekrem Şama, Mehmet Bingöl görüşlerini ve tekliflerini ilettiler.
Toplantı sonunda, Mütevelli Heyetinin daha aktif çalışması, her gün İKEV için bir faaliyet yapması, vakfa ayni ve nakdi yardım temin etmesi, yönetime azami destek vermesi hususu karar altına alındı.

Toplantısı sonrası bir aile fotoğrafı çektiren heyetimiz, öğle namazı ve yemeğini müteakiben Vakıf Merkezimizden ayrıldılar.

FOTO GALERİ İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.