HABERLER

M. HASAN ÖZ TV 5’TE GENÇLİK, EĞİTİM VE İKEV’İ ANLATTI

Vakfımızın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hasan Öz TV 5’te gençlik, eğitim ve İKEV’i konuştu.

TV 5 Günden Yansıyanlar canlı yayın programına katılan yöneticimiz Mustafa Hasan Öz, program sunucusu Kadir Öztürk’ün sorularını cevaplandırdı.

Programda Türkiye’deki eğitim sisteminin, gençliğin durumunu belgelerle değerlendiren ve yorumlayan Mustafa Hasan Öz, endişelerini ve görüşlerini ortaya koydu.

M. HASAN ÖZ TV 5’TE GENÇLİK, EĞİTİM VE İKEV’İ ANLATTI - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı

Ülkemizdeki eğitim ve gençlik ile ilgili sıkıntıların ortadan kalkması için İKEV’in yürüttüğü Milli Gençlik Projesi’ni de ortaya koyan M. Hasan Öz, vakfın yatırımlarını, hizmetlerini ve hedeflerini izah etti.

Türkiye’de mevcut eğitim sisteminin gençliği geleceğe sağlıklı bir şekilde hazırlayamadığını açıklayan Öz, ayrıca büyük tuzakların da bulunduğuna dikkat çekti. Öz, bu tuzaklardan kurtarılması gereken gençlerin doğru ve müspet şeylerle meşgul edilmesi gerektiğini ortaya koydu.

M. Hasan Öz, Vakfın hizmetlerinin yegâne amacının, ülke gençliğinin, medeniyetimizin değerlerine bağlı, gelecekte insanlığa hayırlı hizmetler yapabilen lider ruhlu insanlar olarak yetişmesini sağlamak olduğunu ifade etti.
Bu konuda Türkiye’de büyük bir potansiyel olduğunu söyleyen Öz, yapılan bu hizmetlerden dolayı gelecekten ümitli olduğunu da ortaya koydu.