HABERLER

Esenler’de Hizmete Girecek İkev Hacı Bayram Hacıevliyagil Yurdu İnşaatı Sürüyor
Vakfımızın yeni yatırım projelerinden Esenler İlçesinde hizmete girecek olan, İKEV HACI BAYRAM HACIEVLİYAGİL ANADOLU GENÇLİK YÜKSEK ÖĞRETİM ERKEK ÖĞRENCİ YURDU inşaatımız hızla devam ediyor.

ESENLER’DE HİZMETE GİRECEK İKEV HACI BAYRAM HACIEVLİYAGİL YURDU İNŞAATI SÜRÜYOR

Vakfımızın yeni yatırım projelerinden Esenler İlçesinde hizmete girecek olan, İKEV HACI BAYRAM HACIEVLİYAGİL ANADOLU GENÇLİK YÜKSEK ÖĞRETİM ERKEK ÖĞRENCİ YURDU inşaatımız hızla devam ediyor.

29 Mayıs 2014 Perşembe Günü dualarla temeli atılan yurt inşaatı üçüncü katına çıktı.

Vakıf Yöneticilerimizden Ahmet Ziya Balcı Bey’in kontrol ve denetimi ile devam eden inşaatımız tamamlanması için ekipler gayret gösteriyorlar.

Yönetim Kurulu Üyemiz Hacı Bayram Hacıevliyagil’in yaptırdığı yurdumuzun, öğretimlerin ikinci yarısında hizmete açılması planlanıyor.

Yurdumuzun toplam inşaat alanı 3500 metrekare olacak.

160 öğrenci kapasiteli yurdun dört katında yatak odaları bulunacak, bodrum katında konferans salonu ve spor salonu, diğer katlarda idare odaları ve derslikler bulunacak.

En üst katında yemekhanenin yapılacağı yurdumuzda, etüt odaları, bilgisayar internet odaları, kütüphane, çamaşır yıkama, kurutma, ütü odaları, kantin, odalarda banyo, tuvalet ve ihtiyaç duyulan etkinlik odaları, mescit ve misafir yatak odaları da yapılacak.

Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile yapılacak yurtlarımızda, yaşanabilir, kültürel estetik ve fonksiyonel mekânlar öngörülüyor.

Yurtlardaki projelendirme esasları olarak da Vakfımız, estetik mimari tasarım, fizıbıl, optimum tasarım, fonksiyonel kullanım, güven, kalite, hijyen, yaz ve kış kullanabilme özelliklerine dikkat etmektedir.

Yurtların projelendirmesinde vakıf yönetimi istişareleri yaparken, mimar, mühendis, yurt yöneticileri, öğrenciler ve ilgili uzmanların görüşlerini alarak çalışmaları yürütüyor.

Her yaptığı yeni yurt inşaatlarında, bir öncekinden daha gelişmiş proje ortaya koyan İKEV, kardeş kuruluşlara da projelerinde destek oluyor, tecrübelerini aktarıyor.

Esenler’de inşa edilen yurt binası Yıldız Teknik Üniversitesine yürüme mesafede ve Terazidere Metro durağının tam karşısında. Ayrıca yurdun karşısında, oyun sahası, park, ağaçlık alan, yeşil alan bulunmakta.

Yurt binamızda Bahçelievler Yurdumuzda kalan ve inşaat mühendisliği son sınıf öğrencisi Hakan İnce, hem staj görüyor, hem de gönüllü olarak hizmet veriyor ve bundan çok mutlu olduğunu ifade ediyor.

Esenler’de Hizmete Girecek İkev Hacı Bayram Hacıevliyagil Yurdu İnşaatı Sürüyor - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıEsenler’de Hizmete Girecek İkev Hacı Bayram Hacıevliyagil Yurdu İnşaatı Sürüyor - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıEsenler’de Hizmete Girecek İkev Hacı Bayram Hacıevliyagil Yurdu İnşaatı Sürüyor - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıEsenler’de Hizmete Girecek İkev Hacı Bayram Hacıevliyagil Yurdu İnşaatı Sürüyor - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıEsenler’de Hizmete Girecek İkev Hacı Bayram Hacıevliyagil Yurdu İnşaatı Sürüyor - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı