HABERLER

İKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI.

İlim Kültür ve Eğitim Vakfı (İKEV) Geleneksel İftar programını bu yıl Bahçelievler'de bulunan Öğrenci Yurdunda geniş katılımla gerçekleştirdi.

İKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı


 

İKEV?in tertip ettiği ve kardeşlik çağrılarının yapıldığı iftar programına Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, İKEV Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sevim, Mütevelli Heyeti Başkanı Nedim Urhan, TV5 Genel Koordinatörü Mustafa Geçer, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Prof. Dr. Mete Gündoğan ve Milli Görüş Kurumları temsilcilerinin bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Program İKEV Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sevim Bey?in Açılış Konuşmasıyla başladı. Abdullah Sevim, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte rahmet ve bereketin arttığını belirterek, çalışmalarında daha gayretli olduklarını söyledi. İslam dünyasının düştüğü durumda kurtulmak için hepimize tarihi görev düşmektedir.  

İKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı

Yardımseverlere teşekkürlerini ileten Sevim, ?Bu kurumlarda yetişen evlatlarımız da sizler gibi vatanına ve milletine faydalı Müslüman kimseler olacaklardır? şeklinde konuştu. Vakfın faaliyetleri hakkında bilgi veren Genel Müdür Yılmaz Bayat tamamlanan projeler ve devam eden projeler hakkında bilgi verdiler. Yapılan konuşmaların ardında edilen yemek duası ile program sona erdi. 

Foto Galeri İçin Tıklayınız.