HABERLER

ESENLER YURT İNŞAATI SÜRÜYOR.
YÖNETİM DENETLEME YAPTI.
İlim Kültür ve Eğitim Vakfımızın Esenler İlçesinde yaptırdığı Hacı Bayram Hacıevliyagil Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu inşaatı ilerliyor.


ESENLER YURT İNŞAATI SÜRÜYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı

Metro Terazidere durağının tam karşısında, Yıldız Teknik Üniversitesi?ne yürüme mesafede ve bir durak sonrasında yapılan yurt inşaatında, kuyu temelleri tamamlandı. Bodrum kat seviyesine inilen hafriyat bitirildi, asıl temel atmaya sıra geldi.
Binanın temeli atıldıktan sonra hızlı bir şekilde dört koldan yürüyecek inşaatın önümüzdeki okul sezonuna tamamlanması planlanıyor.

Yıldız teknik Üniversitesi öğrencilerinin ağırlıklı kalacağı tahmin edilen yurda ulaşım her yerden çok kolay. Yurdun önü ise ağaçlık alan ve gezi alanı. Vakıf yöneticileri yurdun inşaatını yerinde incelediler.

ESENLER YURT İNŞAATI SÜRÜYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıESENLER YURT İNŞAATI SÜRÜYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıESENLER YURT İNŞAATI SÜRÜYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıESENLER YURT İNŞAATI SÜRÜYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıESENLER YURT İNŞAATI SÜRÜYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıESENLER YURT İNŞAATI SÜRÜYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıESENLER YURT İNŞAATI SÜRÜYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıESENLER YURT İNŞAATI SÜRÜYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıESENLER YURT İNŞAATI SÜRÜYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıESENLER YURT İNŞAATI SÜRÜYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıESENLER YURT İNŞAATI SÜRÜYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıESENLER YURT İNŞAATI SÜRÜYOR. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı
Şantiye şefi ve inşaat projesini kontrol eden Vakıf Görevlisi İnşaat mühendisinden bilgi alan yöneticiler gidişatın daha hızlı sürmesi için ekibe moral verdiler.