HABERLER

4. ŞUURLU ÖĞRETMENLER DERNEĞİ ULUSLARARASI EĞİTİM PANELİ TAMAMLANDI.
?Eğitim Müfredatları; Milli Programlar için Milli Politikalar? Konulu son panel Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi.

4. ŞUURLU ÖĞRETMENLER DERNEĞİ ULUSLARARASI EĞİTİM PANELİ TAMAMLANDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı

Her yıl geleneksel olarak yapılan Eğitim Panellerinin dördüncüsü Ordu, Ankara, Samsun, Sivas, Kayseri ve Konya illerimizin ardından İstanbul Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 

Kur?an tilavetinin ardından söz alan Öğder İstanbul Şubesi Başkanı Celal Çoban, konuşmasında, Eğitim ve Öğder ile ilgili görüşlerini açıklayarak panelistlere başarılar diledi.

4. ŞUURLU ÖĞRETMENLER DERNEĞİ ULUSLARARASI EĞİTİM PANELİ TAMAMLANDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı4. ŞUURLU ÖĞRETMENLER DERNEĞİ ULUSLARARASI EĞİTİM PANELİ TAMAMLANDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı4. ŞUURLU ÖĞRETMENLER DERNEĞİ ULUSLARARASI EĞİTİM PANELİ TAMAMLANDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı4. ŞUURLU ÖĞRETMENLER DERNEĞİ ULUSLARARASI EĞİTİM PANELİ TAMAMLANDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı4. ŞUURLU ÖĞRETMENLER DERNEĞİ ULUSLARARASI EĞİTİM PANELİ TAMAMLANDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı4. ŞUURLU ÖĞRETMENLER DERNEĞİ ULUSLARARASI EĞİTİM PANELİ TAMAMLANDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı4. ŞUURLU ÖĞRETMENLER DERNEĞİ ULUSLARARASI EĞİTİM PANELİ TAMAMLANDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı4. ŞUURLU ÖĞRETMENLER DERNEĞİ ULUSLARARASI EĞİTİM PANELİ TAMAMLANDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı
Prof.Dr. Muhammet Akdar Sıddıki, Doç. Dr. Arshi Han, Prof. Dr. Muhammet Azmi Abdul Hamid ve İsmail Hakkı Akkiraz?ın konuşmacı olarak katıldığı Panelin yöneticiliğini Dr. Hüseyin Emin Sert yaptı.

Panelin bu yıl ki teması ?Milli Programlar için Milli Politikalar? idi. Panelde ?Küreselleşme, Devlet ve İnsan?, ?Bilgi toplumu, eğitim ve insan?, ?İnsan haklarına İslami bakış? ve ?Basın yoluyla İfsad? konuları işlendi. Panelistler program sonrası; Eğitimciler, Bürokratlar, Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticileri ve davetlilerden oluşan katılımcıların yoğun soruları ile karşılaştılar.
Program sonrasında panelistlere katılımcılar tarafından birer plaket verilerek teşekkür edildi...