HABERLER

İKEV GENEL KURULUNU YAPIYOR
İKEV GENEL KURULUNU YAPIYOR

İKEV GENEL KURULUNU YAPIYOR - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı


İlim Kültür ve Eğitim Vakfı olağan genel kurul toplantısını 11 Mayıs 2014 Pazar günü saat 12.00 de Vakıf merkezinde yapacak.

Bahçelievler?deki Vakıf Merkezi Konferans salonunda yapılacak genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan birer konuşma yapacaklar. Vakıf Genel Müdürü Yılmaz bayat Vakfın faaliyetleri, projeleri, hedefleri hakkında bilgi vermek üzere sunum yapacak. Genel Kurul üyeleri ve davetlilerin müzakere, dilekler ve konuşmaların ardından, Vakıf faaliyetlerine katkıda bulunanlara teşekkür plaketleri verilecek ve toplantı sonunda Vakıf yemekhanesinde katılımcılara yemek ikram edilecek.

KISA ZAMANDA BAŞARILI ÇALIŞMALAR
İlim Kültür ve Eğitim Vakfı üç yıl içerisinde çok başarılı çalışmalara imza attı. İlim adamları, iş adamları, eski belediye başkanları ve milletvekilleri ile eğitimcilerin oluşturduğu İKEV Yönetimi, bünyelerinde bulunan Üniversite Kız/Erkek Öğrenci Yurtları, Orta Öğretim Öğrenci Yurdu ve İlahiyat Özel Öğrenci yurtlarında yüzlerce gence barınma ve eğitim hizmetleri veriyor. İstanbul ve Türkiye çapında yirmiye yakın proje üzerinde de çalışma yapan Vakıf, Anadolu Gençlik Derneği mensubu öğrencilere hizmet veren başarılı bir kurum olarak göz dolduruyor.

MİLLİ GENÇLİK PROJESİ
İKEV çalışmaları; Öğrenci Yurtları, Eğitim Merkezleri, Akademik çalışmalar, eğitim modelleri, Konferans ve Seminerler, öğrenciler ve halka açık kültür ve eğitim faaliyetleri alanlarında başarılı bir şekilde yürütülüyor. 
Hedefleri arasında Uluslararası Üniversite de kurmak olan İKEV; geleceğe Lider, inançlı başarılı insanlar yetiştirme faaliyetlerini ?Milli Gençlik Projesi? olarak isimlendiriyor.

YÖNETİCİLER
Vakfın yönetiminde Nedim Urhan, Abdullah Sevim, Yılmaz Bayat, Mustafa Hasan Öz, Mehmet Bingöl, Bülent Kaya, Ali İhsan Gündoğdu, Ahmet Ziya Balcı, Veli Aydın, İsmail Erdem, Hacı Bayram Hacıevliyagil, Sadrettin Karaduman, Harun Macit gibi isimlerden oluşan 15 Yönetim Kurulu üyesi ve 65 Genel Kurul (Mütevelli) üyesi bulunuyor.

Vakfın İstanbul ve Türkiye çapında şubeleri de bulunmakta, yeni şube çalışmaları da yürütülmektedir. Vakıf bünyesinde Yurtlar ve Şubeler Müdürlüğü, Eğitim Müdürlüğü, Yatırım Müdürlüğü, Akademik Çalışmalar Müdürlüğü, Muhasebe, Tanıtım ve İdari Yönetim Birimleri bulunuyor.