HABERLER

ERBAKAN HOCAMIZI ANMA VE ANLAMA KONFERANSI YAPILDI.

54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Prof.Dr Necmettin Erbakan hocamızı anma programları çerçevesinde verilen konferansa, Erbakan Hocamızın 40 yıl özel kalem müdürlüğünü yapan Mehmet Karaman, Erbakan Hocamızın Hayatı, Özellikleri ve Hizmetlerini anlattı.

      

Sık sık yaşadığı hatıralarını da anlatan Mehmet Karaman bey Erbakan hocamızın dünya çapında yaptığı girişim ve hizmetleri aktarırken çok önemli ve etkileyici olayları aktardı.

Hayatını insanlığın saadeti için adayan Erbakan Hocamız, bedel ödeyerek, çok cesur ve kararlı adımlar attı diyen Karaman, Erbakan Hocamızın bütün dünyaya mührünü vurduğunu ve etkilerinin hala devam ettiğini belirtti.
Karaman Erbakan?ın ilim adamı özelliğini, sanayici özelliğini, Türkiye?ye kalkınma projeleri sunarken verdiği mücadele ve başarılarını, karşılaştığı görülmemiş engellemeleri, siyasi hayatında ise Türkiye ve Dünya?da bıraktığı izleri bir bir anlattı.
Milli Görüş Hareketinin Liderinin kendilerine bıraktığı mirasa ve davasına sahip çıkılması gerektiğini anlatan Mehmet Karaman, gençlere gelecek açısından ışık verdi ve tavsiyelerde bulundu.

Konferanstan sonra katılan üniversite öğrencilerine Erbakan?ın konuşmalarından derlenen DAVAM adlı kitap hediye edildi.

ERBAKAN HOCAMIZI ANMA VE ANLAMA KONFERANSI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıERBAKAN HOCAMIZI ANMA VE ANLAMA KONFERANSI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıERBAKAN HOCAMIZI ANMA VE ANLAMA KONFERANSI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıERBAKAN HOCAMIZI ANMA VE ANLAMA KONFERANSI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıERBAKAN HOCAMIZI ANMA VE ANLAMA KONFERANSI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıERBAKAN HOCAMIZI ANMA VE ANLAMA KONFERANSI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıERBAKAN HOCAMIZI ANMA VE ANLAMA KONFERANSI YAPILDI. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı