HABERLER

Hedef, Ahlak ve Maneviyat Temelinde Hak, Adalet ve Kardeşlik Ruhunu Benimsetmek.

TÜRKİYE ÇAPINDA SÜRDÜRÜLEN “ŞUUR DERSLERİ SOHBET HALKALARI”

MANEVİ EĞİTİM SEFERBERLİĞİNİ OLUŞTURDU

 ŞUUR DERSLERİ İSTANBUL DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA HEDEFLER ARTIRILDI

Hedef, Ahlak ve Maneviyat Temelinde Hak, Adalet ve Kardeşlik Ruhunu Benimsetmek. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı

 

 Milli Görüş Hareketi tarafından başlatılan “ŞUUR DERSLERİ SOHBET HALKALARI” Projesi ülke çapında hızla yaygınlaşıyor.

Her il ve ilçede sorumluları bulunan Şuur Dersleri Eğitim Seferberliği, toplumda zayıflayan şuurlu Müslümanlık ve manevi eğitim ve gelişmeyi hedefliyor.

Şuur Dersleri İstanbul değerlendirme toplantısında çalışmalar müzakere edildi ve hedefler artırıldı.

Kırk konudan oluşan ve akademisyenlerden, uzmanlardan oluşan bir heyet tarafından yazılan Şuur Dersleri bölümler halinde sohbetler şeklinde katılan insanlara aktarılıyor.

Manevi temel esaslar ve İslam Medeniyetinin dinamiklerini ortaya koyan derslerde toplumun moral, motivasyon, ahlak ve maneviyat, birlik, hak, adalet ve kardeşlik ruhu işleniyor.

İstanbul’da Şuur Dersleri İstanbul Sorumlusu Ramazan Yıldız Bey’in başkanlığında yapılan toplantıda, ilçe sorumluları, İl Komisyonu ve danışman üyeler yer alırken, Marmara Bölgesi Müfettişi İsmail Özdemir Bey de hazır bulundu.

Türkiye Çapında Milli Görüşçü Kuruluşlar tarafından desteklenen proje kapsamında, toplantılara ve değerlendirmelere İKEV olarak yöneticilerimiz de katılıyorlar.

İstanbul Değerlendirme Toplantısına Vakfımızdan katılan Mustafa Hasan Öz ve Ahmet Ziya Balcı Beyler de müzakerelere katıldılar ve değerlendirmeler yaparak tekliflerini ilettiler.

Toplantıya davet edilen Asr-ı Saadet Ders Halkaları Projesi üyeleri de katkılarını ortaya koydular.

Hedef, Ahlak ve Maneviyat Temelinde Hak, Adalet ve Kardeşlik Ruhunu Benimsetmek. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı

Toplantıda İstanbul’un üç bölge sorumluları, ilçe sorumluları raporlarını verdiler ve İl Sorumlusu Ramazan Yıldız Bey’e çalışmaların artırılacağı sözü verdiler.

Toplantıya Asr-ı Saadet Projesinde yer alan, yazar, İlahiyatçı, Ravza Yayınları Sahibi Mustafa Kasadar Bey de katılarak tavsiyelerde bulundu.

Toplantı sonu katılan tüm üyelerin temenni ve teklifleri ile tamamlandı.

İstanbul’da her şahsa ulaşarak hak, adalet ve kardeşlik duygularını ahlak ve maneviyat temeline dayalı artırmak amacı ile sohbet halkalarına katmaya gayret edilmesi iradesi beyan edilerek iyi dileklerle toplandı kapatıldı.

 Hedef, Ahlak ve Maneviyat Temelinde Hak, Adalet ve Kardeşlik Ruhunu Benimsetmek. - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı