HABERLER

İKEV'den 500 öğrenciye burs müjdesi...
İlim Kültür ve Eğitim Vakfı (İKEV), üniversiteyi kazanmış ve maddi anlamda sıkıntısı olan 500 öğrenciye burs verecek.
İlim Kültür ve Eğitim Vakfı (İKEV), üniversiteyi kazanmış ve maddi anlamda sıkıntısı olan 500 öğrenciye burs verecek.

Üniversiteyi kazanmış bir öğrencininen önemli gelir kaynağı burslar. Bir bölüme yerleşen öğrenci hemen burs veren kurum ve vakıflara başvuru yapıyor. Burs verecek kurum ve vakıfların belli başlı bazı şartları oluyor. Başarı durumu burs almak için çok önemli. Bunun yanında öğrencinin ailesinin maddi durumu da bir diğer faktör.

İKEV, ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

İlim Kültür ve Eğitim Vakfı (İKEV), İstanbul?da yaptığı çalışmalarla gözde bir eğitim ve kültür örgütlenmesi olarak biliniyor. Öğrencilere yönelik yurt ve eğitim öğretim çalışmalarına büyük önem veren vakıf, üniversite öğrencilerinin burs derdine de merhem olmak için kolları sıvadı. Vakfın mütevelli heyeti başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan, yaptığı açıklamada üniversite sınavını kazanan öğrencileri tebrik etti. Urhan, özellikle İstanbul?da okuyan üniversite öğrencilerinin büyük bir maddi gideri olduğunu belirterek şu müjde verdi:  İKEV 500 üniversite öğrencisine burs imkânı sağlayacak.

Burs başvuruları 27 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi?ne yapılacak. Burs almak isteyen öğrencilerin, bir adet fotoğrafla birlikte başvuru formunu doldurmaları yeterli. Burs sonuçları www.agdistanbul.org.tr internet adresinden ve öğrencilerin cep telefonlarına SMS yoluyla gönderilerek açıklanacak.

Kaynak: Haber7