HABERLER

ALİMLER VE TALEBELERİ İSTANBUL’DA İKEV MERKEZİNDE AĞIRLANDI

Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki Medrese ve Kuran kursu öğrencileri ve hocaları “Kardeşlik Köprüsü Projesi” kapsamında İstanbul'a gezi programladı.

Program Din Görevlileri Birliği Derneği ve Medrese Alimler Vakfı'nın birlikte yürüttüğü Doğu, Güneydoğu, Marmara Kardeşlik Köprüsü Projesi kapsamında yürütülüyor.

Programın İstanbul ziyaretinde beş günlük önemli nokta ziyaretleri yapıldı.

İlim, Kültür ve Eğitim Vakfı Merkezinde de ağırlanan heyet akşam yemeği yedi ve konferans salonunda tanışma ve görüşme toplantısı düzenledi.

Toplantıda çeşitli illerden gelen hocalar ve talebeler kurumlarını ve faaliyetlerini anlattılar.

Dinbirder Genel Başkanı Muhittin Yıldırım yaptığı konuşmada Kardeşlik Köprüsü projesinin amacı, önemi ve gelişmeleri anlattı ve faydasını dile getirdi.

İKEV Genel Sekreteri M. Hasan Öz ise yaptığı konuşmada İKEV'i ve faaliyetlerini anlattı.

Heyet İSTANBUL 'da birçok Cami, Üniversite, Dernek, Vakıf ziyaretleri, tarihi mekân ziyaretleri, kabir ziyaretleri, Millî Gazete, TV5 ve Alimlerle buluşmanın yanında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

 

ALİMLER VE TALEBELERİ İSTANBUL’DA İKEV MERKEZİNDE AĞIRLANDI  - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıALİMLER VE TALEBELERİ İSTANBUL’DA İKEV MERKEZİNDE AĞIRLANDI  - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıALİMLER VE TALEBELERİ İSTANBUL’DA İKEV MERKEZİNDE AĞIRLANDI  - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıALİMLER VE TALEBELERİ İSTANBUL’DA İKEV MERKEZİNDE AĞIRLANDI  - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıALİMLER VE TALEBELERİ İSTANBUL’DA İKEV MERKEZİNDE AĞIRLANDI  - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı