HABERLER

İKEV 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlim Kültür ve Eğitim Vakfı, İKEV olağan genel kurulunu yaparak 2018 yılında 16 milyon liralık yatırım kararı aldı.

İKEV, GENEL KURULDA KARAR ALDI: 2018’DE 16 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPILACAK...

İKEV Esenler Hacı Bayram Hacıevliyagil Yurdu’nda yapılan genel kurul toplantısında 2017 yılı çalışmalarının değerlendirilmesi yapıldı ve 2018 çalışmaları müzakere edildi.

Kongrede divan başkanlığına Ekrem Şama, yardımcılıklarına da Mustafa Hasan Öz ve Aydın İlhan seçilerek çalışmalara başlandı.

Gündem gereği 2017 Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu faaliyet raporları okundu, müzakere edildi ve kurullar oy birliği ile aklandı.

Genel Başkan Abdullah Sevim’in konuşma yaptığı kongrede Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayat, sekiz yıllık İKEV serüveni ve çalışmalarını sunum halinde mütevelli üyelerine anlattı.

Toplantıda yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerinin seçimi de yapıldı.

Kongre’de konuşan Genel Başkan Abdullah Sevim özetle şunları söyledi:

"Çalışmalara sekiz yıl önce başladık. Zaman çabuk geçiyor. Bu güne kadar yeterli görmesek de güzel hizmet ve yatırımlar yaptık. Tüm emeği geçenlere ve destek verenlere teşekkür ediyoruz.

Gelecekte inşallah daha fazla hizmet ve yatırım için hep beraber gayret göstereceğiz.

Öğrencilerimiz, velilerimiz, ziyaretçilerimiz, resmi kurum temsilcileri ve yurtlarımız ile tüm muhatap olanların ortaya koyduğu kanaatlerine göre Türkiye’nin en kaliteli yurtlarına sahip olduğumuz tescil edilmiştir.

Yurtlarımızda kaliteli barınma hizmetleri yanında, başarılı eğitim çalışmaları verdiğimiz için en önemli  hizmeti yaptığımıza inanıyoruz.

Ayrıca İlahiyat Yurdumuzun hizmeti; ülkemizin geleceğine damga vuracak, İlahiyatçı akademisyenler ve ilim adamları açısından büyük önem arz etmektedir.

Yeni yatırım ve hizmet projeleri hazırladık. Önümüzdeki günlerde ülke çapında çalışmalarımızı artıracağız.

Bu güne kadar destek verenlere de bundan sonra destek vereceklere de teşekkür ediyoruz.

Toplumumuzdaki manevi buhranın ortadan kaldırılmasında yetiştireceğimiz şuurlu ve lider vasıflı gençlerimizin katkısı büyük olacaktır. Bu bizim için en büyük başarı ve kazanımdır.

Hedefimiz öncü bir gençlik yetiştirmektir.

Anadolu Gençliğine verdiğimiz hizmetlerden dolayı Allah’a şükrediyor, büyük bir mutluluk yaşıyoruz.

Kongremiz ve yeni hizmetlerimiz hayırlı olsun.”

Yapılan seçimlerde kurullara şu şahıslar seçildi:

YÖNETİM KURULU

Abdullah Sevim, Yılmaz Bayat, Mustafa Hasan Öz, Mehmet Bingöl, Bülent Kaya, Oktay İnan, Davut Tepeyurt, Ömer Çalışkan, Mustafa Kocabaş, Abdullah Yazıcı, Veli Aydın, Zarif Arslan, Cengiz Akın, Ahmet Ziya Balcı

DENETİM KURULU ÜYELERİ

Bahattin Elçi,Ekrem Şama, Süleyman Mercimek, Mustafa Bilgen, Sadrettin Karaduman

 

İKEV 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim VakfıİKEV 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ - HABERLER - İKEV - İlim Kültür ve Eğitim Vakfı